Blog

True stories - Οι νύφες μας

Μία ακόμα υπέροχη νύφη, ντυμένη με νυφικό Athena V Bridal – Pronovias

Nifiko Pronovias

Nifiko Pronovias

True story by Tonia & Theodore Photography: Ένας minimal-chic γάμος με grecian vibes στην καρδιά του καλοκαιριού

Ατελείωτη wedding έμπνευση από τη Λία και τον Αλέξανδρο!

To Yes I Do λατρεύει τα true stories που υμνούν τον έρωτα, προβάλλουν την αγάπη ενώ παράλληλα αποτελούν την απόλυτη έμπνευση για τους weds-to-be. Το σημερινό γαμήλιο άλμπουμ ανήκει στην Τόνια Ανδρομανέσκου και τον Θοδωρή Ζουμή, στο φωτογραφικό δίδυμο του Tonia & Theodore Photography, που με τα αριστοτεχνικά του click καταφέρνει να δημιουργεί τις πιο σημαντικές και πολύτιμες αναμνήσεις.

Έτσι δηλαδή όπως έκανε και πριν λίγο καιρό στον γάμο της Λίας και του Αλέξανδρου. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι που πραγματοποίησε τον γάμο των ονείρων του και ανέδειξε υπέροχα ο φωτογραφικός φακός της Τόνιας και του Θοδωρή. Η ομάδα του Yes I Do συνομίλησε με τους newlyweds οι οποίοι μοιράζονται το love story, τις wedding details του ξεχωριστού γάμου τους και φυσικά την εμπειρία της γαμήλιας φωτογράφισης.

Γνωριστήκατε…Το 2017, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι σε ένα bar.

Η πρόταση γάμου έγινε…τον Οκτώβριο του 2021 στη Νορβηγία. Στο ταξίδι αυτό διασχίσαμε την χώρα από το Όσλο έως τον Αρκτικό κύκλο. Ενδιάμεσα αποφασίσαμε οι δυο μας να κάνουμε ανάβαση σε ένα νορβηγικό φιόρδ, όπου όταν φτάσαμε στην κορυφή με τους καταρράκτες κάναμε στάση για κολατσιό και μέσα στις κονσέρβες υπήρχε το δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η πιο όμορφη ανάμνηση της ημέρας του γάμου σας είναι…το συναίσθημα όταν μετά από τόσες ώρες προετοιμασίας χωριστά βρεθήκαμε μπροστά από την πόρτα της εκκλησίας και ανάμεσα σε τόσο κόσμο ήταν σαν να είμαστε οι δυο μας.

Το ύφος του γάμου…θέλαμε να είναι λιτό αλλά με έντονο το ελληνικό στοιχείο της ελιάς και το λευκό χρώμα. Θέλαμε να ισορροπήσουμε τη λάμψη και το εντυπωσιακό στοιχείο του λευκού μέσω των λευκών τριαντάφυλλων με την απλότητα που έχει το ‘’ήσυχο’’ πράσινο από τα κλαδιά της ελιάς. Η εκκλησία είχε διακοσμηθεί με λευκούς αμφορείς δίνοντας ακόμη μια φορά το ελληνικό στοιχείο στην συνολική αισθητική.

Ο στολισμός του κτήματος όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι...σχεδιάστηκε ώστε να δημιουργεί ένα εντυπωσιακό κεντρικό στοιχείο που ήταν η κατασκευή του οικογενειακού τραπεζιού και γύρω από αυτό αρθρώνονταν τα τραπέζια όλων μας των καλεσμένων. Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον χώρο των τραπεζιών θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα δεύτερο πυρήνα έλξης για τους καλεσμένους μας όπου μπορούσε κανείς να απολαύσει το ποτό του. Ο χώρος είχε τρία τεράστια πεύκα τα οποία είχαμε φωτίσει με fairy lights και φωτιστικό πολυέλαιο δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό.

Η είσοδος στον χώρο…αποτελούταν από ένα διάδρομο που οριζόταν αριστερά από έναν ελαιώνα και δεξιά από ολάνθιστα αμπέλια. Κατά το μήκος του τοποθετήθηκαν γυάλες σε κύβους σε διάφορα επίπεδα και κεριά τα οποία το βράδυ δημιουργούσαν ένα ρομαντικό σκηνικό.

 Η εμπειρία της φωτογράφησης ήταν…από τα πιο ωραία κομμάτια της συνολικής διαδικασίας. Ειδικά η pre-wedding φωτογράφηση που κάναμε ήταν από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες. Πέρα από το καταπληκτικό αποτέλεσμα περάσαμε πολύ όμορφα κατά την διαδικασία και μας έκανε να νιώσουμε πιο άνετα για την μέρα του γάμου. Την ημέρα του γάμου παρά το άγχος και τις προετοιμασίες – όσον αφορά το κομμάτι της φωτογράφισης – κύλησαν όλα πολύ όμορφα, είχαμε άψογη συνεργασία και δεν νιώσαμε άβολα καμία στιγμή.

Η συμβουλή της Λίας στις μέλλουσες νύφες είναι…πέρα από την καλή και λεπτομερή οργάνωση που θα συμβούλευα να έχει γίνει έγκαιρα, οποιαδήποτε άλλη συμβουλή θεωρώ πως δεν μπορεί να απομακρύνει το άγχος που νιώθει μία νύφη την μέρα του γάμου της. Απλά να προσπαθήσει να το αντικρούσει δίνοντας έμφαση στην σύνδεση με τον σύντροφο της, γεγονός που εμένα προσωπικά με ηρέμησε πολύ καθώς ένιωθα πιο ασφαλής μέσα σε όλο αυτό το τεράστιο για τα μάτια μου γεγονός.

Σημαντική συμβουλή…μην χάσετε την επόμενη μέρα. Εμείς καθώς είχαμε επιλέξει ένα κτήμα το οποίο μας προσέφερε και διαμονή, διοργανώσαμε την επόμενη μέρα του γάμου ένα πάρτι στην πισίνα με τα απολύτως κοντινά μας φιλικά και συγγενικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει καλύτερη επίγευση από μία ημέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού μετά από την μέρα του γάμου!

Όσα είχαμε φανταστεί για την ημέρα του γάμου…κάνοντας ανασκόπηση σε ό,τι είχαμε ονειρευτεί για αυτή την ημέρα το μόνο μας συμπέρασμα είναι ένα…”πάμε να το ξανακάνουμε” ; Πέρα των δυσκολιών, της πίεσης και του άγχους της ημέρας η εμπειρία ήταν τόσο δυνατή που μόνο θετικά συναισθήματα έχει αφήσει τόσο σε μας όσο και στις οικογένειες μας.

| Vendors |

Photography: @toniaandtheodore

Cinematography: Aenaon Films @aenaonfilms

Dress: Athena V Bridal – Pronovias  @athenav_bridal

Accessories: Dream Wedding  @dreamweddingshop

Shoes: Once Upon A Shoe  @onceuponashoe_

Venue: Βιολογικός Αμπελώνας Καρολίνα @ktimakarolina

Florals – Decor: Ευχές – Luxury Events Boutique  @euxes

Music – Lights: Karamalegos Bros @karamalegosbros

Hair: Μαριάνθη Δημήτρη @marianthi dim

Mua: Μαρία Παλασάτζα  @maria_palasantza

Suit: Black Papigion @blackpapigion

Catering: @begniscatering

VERA WANG|PRONOVIAS | ATELIER PRONOVIAS | NICOLE | ST.PATRICK | WHITE ONELADYBIRD
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.